ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023Α

Σημείωση: Η ειδικότητα "Τεχνικός Δασικής Προστασίας" εξετάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες των εκπαιδευτών εκτός εξεταστικής

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 2023Α ΤΜΗΜΑΤΑ.pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ 2023Α

Οι εξετάσεις Προόδου εξαμήνου 2023Α θα διεξαχθούν από 24/4/2023 έως 5/5/2023, με εξαίρεση κάποια μαθήματα που θα εξεταστούν στις 8/5/2023.

Η διάρκεια της εξέτασης είναι 1 διδακτική ώρα.  Κατά την περίοδο των εξετάσεων Προόδου, τα μαθήματα γίνονται κανονικά σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.  

Τα μαθήματα που είναι χρωματισμένα με ΚΙΤΡΙΝΟ χρώμα θα εξεταστούν την 1η εβδομάδα Προόδων , δηλ. 24/4 έως 28/4

Τα μαθήματα που είναι χρωματισμένα με ΓΑΛΑΖΙΟ  χρώμα θα εξεταστούν την εβδομάδα Προόδων , δηλ.2/5 έως 5/5


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΟΔΩΝ 2023Α 7-4-23.pdf

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023Α

ΩΡΟΛΟΓΙΟ 2023Α ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.pdf

 ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ  2023Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023Α

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

και εγγυάται:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΠΙΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα του Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την λειτουργία της ειδικότητας "Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου & Περιβάλλοντος" και εγγυάται:


ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα του Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την λειτουργία της ειδικότητας "Βοηθός Φυσικοθεραπείας" και εγγυάται:


Τουριστικός Συνοδός

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα του Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την λειτουργία της ειδικότητας "Τουριστικός Συνοδός" και εγγυάται: