Θεματικό Δημόσιο ΙΕΚ Αχαρνών: 

Αθλητισμού - Φυσικού Περιβάλλοντος - Αναψυχής

Αγώνες Στίβου

Οι τελειόφοιτοι της Ειδικότητας "Προπονητής Κλασικού Αθλητισμού" διοργανώνουν Αγώνες Στίβου, με ελεύθερη συμμετοχή.

7 Ιουνίου, 2023

13.30 στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου

Δηλώσεις: https://forms.gle/7PdeWbCDMzqnuYhM9


Εσπερίδα  Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων από την Α21. 

"Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα της Εμπορίας Ανθρώπων σαν ένα φαύλο κύκλο στον οποίο πρέπει να παρέμβουμε. Κάθε ζωή που διασώζεται μας φέρνει πιο κοντά στη λύση του προβλήματος".

Πέμπτη, 18 Μαΐου, 2023.

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση από τον μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21

https://www.a21.org/

Μελέτη του ΕΚΠΑ 

Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού 

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερωτηματολόγιο


Η μελέτη έχει εγκριθεί με την υπ’ αρθμό 1454/11-01-2023 απόφαση της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

Τουρνουά Μπάσκετ

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το πολυαναμενόμενο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης "3on3"!!! 23 & 24 Ιανουαρίου 2023!! Αναμένουμε τη συμμετοχή καταρτιζόμενων του ΙΕΚ μας, άλλων ΙΕΚ και Συλλόγων.

Διοργάνωση: Σπουδαστές και Εκπαιδευτές Γ΄ εξ. της ειδικότητας "Προπονητής Καλαθοσφαίρισης"


Νέα Επιτυχία

Μια νέα επιτυχία για το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών. Επιδότηση ύψους 105.000 Ευρώ για την εκτέλεση του σχεδίου κινητικότητας για το 2022!


Εγγραφές Επιτυχόντων

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν 1-12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρες 3-8 μ.μ.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά: 1.Φωτοτυπία Απολυτηρίου, 2. Φωτοτυπία Ταυτότητας, 3. Αποδεικτικό ΑΜΚΑ, Αποδεικτικό Πολυτεκνίας/Τριτεκνίας/Μονογονεϊκής Οικογένειας (μόνον εάν δηλώθηκε στην αίτηση)

Εισαγωγή Μέσω Παράλληλου Μηχανογραφικού

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα δημόσια ΙΕΚ μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού (https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr) με τους κωδικούς των πανελλαδικών και να πληροφορηθούν το αποτέλεσμά τους. 

Δείτε ΕΔΩ τους Κωδικούς Επιτυχόντων στο Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών

ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 2022 - 2023

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται 5 νέες ειδικότητες Προπονητών: 

και εγγυάται:

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

και εγγυάται:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΠΙΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα του Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την λειτουργία της ειδικότητας "Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου & Περιβάλλοντος" και εγγυάται:


ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα του Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την λειτουργία της ειδικότητας "Βοηθός Φυσικοθεραπείας" και εγγυάται:


Τουριστικός Συνοδός

Το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών υποστηρίζει τη θεματικότητα του Αθλητισμού, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό εισηγείται την λειτουργία της ειδικότητας "Τουριστικός Συνοδός" και εγγυάται:


Αυτό το ΙΕΚ δεν ησυχάζει ποτέ...

LET'S EDU

Νέα σχολική χρονιά, νέες προοπτικές, νέες εκπαιδευτικές προτάσεις και δράσεις! Το skywalker.gr διοργανώνει το φεστιβάλ εκπαίδευσης My Gap Feel & Fill Festival, μια καινοτόμο εκπαιδευτική δράση και μοναδική εμπειρία που αφιερώνεται στην προσωπική ανάπτυξη και τη μάθηση. Σας περιμένουμε την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00-17:00 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48).Τουριστικός Οδηγός

Το τμήμα Α2 Τουριστικών εξέδωσε τον Τουριστικό Οδηγό Αχαρνών και γύρω περιοχών, στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην ειδικότητα και την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας κας Αρχοντής Σοπίδου.

Με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας κας Τζωρτζίνας Καλέργη, το τμήμα Chef Δ1, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Γαλλικού Ινστιτούτου, με ένα 5λεπτο video και 2 ευφάνταστες συνταγές 

Πρωτάθλημα Unileague 

Με την ευγενική χορηγία της Hyundai Mitropoulos S.A., 2 ομάδες του Θεματικού Δ.ΙΕΚ Αχαρνών συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Unileague με εξαιρετικές έως τώρα επιδόσεις.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς....

Γνωρίστε την ομάδα μας

Ρόδω Πυροβολάκη,

Διευθύντρια Θεματικού Δ.ΙΕΚ Αχαρνών

Γιάννης Ακριτίδης

Υπεύθυνος Γραφείου Erasmus+

Μαριάννα Βασιλείου

Γραμματέας Διεύθυνσης,

Συμβάσεις Εκπαιδευτών, Τιμολόγια Προμηθευτών

Μάρθα Βουδούρη

Κεντρική Γραμματεία, Συντονισμός Γραφείου Γραμματείας

Πρακτικές, Πρακτικά